Waarom Nieuwe transportfiets kopen?

Nieuwetransportfietskopen.nl is een webshop [H&H Dutch Bikes] met een ruim assortiment aan dames transportfietsen, heren transportfietsen, oma transportfietsen en kindertransportfietsen . In onze webshop vindt u kwaliteit voor de laagste prijs.  Onze producten worden de zelfde dag verzonden zo kunt u de fiets al binnen 1 a 2 werkdagen ontvangen! Wij hanteren de laagste prijs garantie aan. Komt u een product uit ons assortiment voor een lagere prijs tegen ( incl. verzendkosten ) dan bieden we u eveneens de lagere prijs. Om in aanmerking te komen voor de laagste prijs garantie, stuur een mail naar info@nieuwetransportfietskopen.nl voordat u een order hebt geplaatst. Vermeld u hierin: naam van de fiets, de prijs en de link van de aanbieder.

Daarom Nieuwe Transportfiets kopen!

 • Gratis verzending
 • Laagste prijs garantie
 • Veilig betalen via SSL verbinding
 • Snelle levering
 • Garantie op alle producten
 • Dagelijks telefonisch bereikbaar
 • 14 dagen bedenktijd

Gratis Levering in Nederland

Bestellingen die geplaatst worden als bouwpakket worden vaak dezelfde dag nog opgestuurd [Behalve Altec Fietsen]! Deze kunt u dan de volgende werkdag al thuis verwachten. Informeer wel altijd voordat u hier beroep op wilt doen! Let op de fiets wordt dan als een bouwpakket geleverd en dient u deze zelf af te monteren. De fietsen kunnen 100% rijklaar geleverd worden of 85% rijklaar [bouwpakket] in doos. Bij 85% rijklaar dient u het voorwiel, pedalen, stuur, zadel, voordrager en spatbord zelf te monteren. Ook moeten de versnellingen en de remmen afgesteld worden en eventueel. Lees de volledige montage handelingen op de Montage en instellingen pagina. Raadpleeg onze montage video’s! [ook te vinden op youtube].
LET OP: Er zit verschil in de linker en de rechter pedaal, de linker pedaal heeft linkse schroefdraad en de rechter pedaal heeft rechtse schroefdraad.

Wilt u de fiets 100% rijklaar ontvangen, dan kunt u voor de “100% rijklaar” optie kiezen bij het bestellen. De fiets wordt dan volledig afgemonteerd tot aan de trappers en het stuur! U kunt dus direct gebruik maken van uw fiets. Deze mogelijkheid geld alleen voor Nederland en België. Geeft uw lichaamslengte mee dan wordt de fiets ook zo goed mogelijk afgesteld op uw lengte!

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren de laagste prijsgarantie. Mocht u de fiets ergens anders goedkoper vinden dan krijgt u de fiets voor dat bedrag bij ons.

Hieronder kan je de voorwaarden lezen die op de laagste prijsgarantie van toepassing zijn:

 • De fiets bij de concurrent moet op een webshop aangeboden worden en een door de leverancier erkend dealer zijn
 • Eventuele rijklaarkosten en bezorgkosten worden meegerekend [vaak ook verborgen op de winkelwagen pagina of op de checkout pagina].
 • De fiets bij de concurrent mag niet in de aanbieding zijn.
 • De prijs moet openbaar geadverteerd zijn en controleerbaar zijn voor ons
 • De prijs zal geen bulkaankoop of een aanbieding van gebundelde producten/diensten zijn

Veilige SSL-verbinding

Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker. Een SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de url (https://domein.nl). Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje achter de URL of een groene balk.

Wij maken gebruik van een SSL-verbinding, hierdoor kunt u extra veilig uw producten bestellen via onze webshop.

Snelle levering

De fietsen die in doos besteld worden kunt u direct de volgende werkdag verwachten [behalve de Altec fietsen!]. We hanteren een aantal cut off times zoals 13:00  uur, 15:00 uur en 17:00 uur. Bij elk product staat de juiste cut off time.

Fietsen die 100% rijklaar besteld worden kunt 2 tot 5 werkdagen thuis verwachten. Deze fietsen worden door onze eigen koerier bezorgd. We nemen van te voren telefonisch contact met u op voor een aflever afspraak.

Garantie op uw fiets

De fietsen hebben 1 tot 2 jaar fabrieksgarantie. De garantie loopt via ons, mocht er iets gebeuren met de fiets dan kunt u altijd bij ons terecht. Lees hier verder meer informatie betreft garantie en retour.

14 dagen bedenktijd

Het is altijd mogelijk om een product binnen 14 dagen terug op te sturen. [Mits de fiets niet gebruikt is en geen schaden en gebruiksporen heeft!]