Bsp La Dolce Vita N3 Moederfiets 28 inch 2017

Sale

Bsp La Dolce Vita N3 Moederfiets 28 inch 2017

2017 la dolce vita jeans blue mat

Bsp La Dolce Vita N3 Moederfiets 28 inch 2017

 789,00

Out of stock

 789,00

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

Bsp La Dolce Vita N3 Mamafiets 50/57cm 28inch 2017

Bsp La Dolce Vita moederfiets met 3 versnellingen is beschikbaar in 3 kleuren en 2 framematen.

Kleuren:

 • Hazy Grey Metallic
 • Mat Zwart
 • Jeans Blue Mat

Framematen = Geschikte lichaamslengte:

 • Framemaat 50 cm = >  160-172 cm (lichaamslengte)
 • Framemaat 57 cm = >  174-185 cm (lichaamslengte)

BSP La dolce Vita Moederfietsen zijn dé perfect moederfietsen als het gaat om veiligheid en comfort. De BSP moederfietsen zijn stevige en kwalitatieve fietsen met een uniek design. BSP moederfietsen zijn gemaakt voor dagelijkse gebruikt en zodanig ontworpen dat ze u veilig en comfortabel vooruit komt. Wat de BSP La Dolce Vita moederfietsen zo goed maakt is dat de fietsen in Nederland geassembleerd worden.

BSP La Dolce Vita Moederfietsen zijn uitgevoerd in 3 en 7 naaf-versnellingen. Dit maakt dat u lekker licht en als nodig ook zwaar kunt fietsen om wat vaart te maken. De naaf-versnellingen zijn van het vertrouwde merk Shimano Nexus die u nooit in de steek zullen laten. De naaf-versnellingen van Shimano Nexus zijn erg kwalitatief en makkelijk af te stellen. Aan de hand van onze Youtube video kunt u deze binnen 1 minuut makkelijk zelf afstellen!

Uiteraard is het ook belangrijk dat u veilig kunt fietsen met de kleintjes op de fiets. Hiervoor is het belangrijk dat de fiets een stevige en stabiele standaard heeft. De BSP La Dolce Vita moederfietsen zijn daarom voorzien van een MAMA-gekeurde standaard van het merk Hopper. De Hopper standaard is een stevige standaard met wijde poten. Door de wijde poten en stevige constructie staat de fiets zodanig stabiel dat het bijna onmogelijk is dat de fiets omvalt. Zo kunt u zorgeloos de kleintjes op de kinderzitjes plaatsen.

Verder zijn de BSP La Dolce Vita moederfietsen voorzien van een stuurslot oftewel een stuurvergrendeling. Hiermee kunt u het stuur vergrendelen bij het stallen of parkeren van de fiets. Het stuurslot zorgt ervoor dan dat het stuur niet omslaat. Dit is meestal het geval als u een kinderzitjes of een mandje hebt gemonteerd.

BSP La Dolce Vita Fietsen zijn voorzien van een stevige bagagedrager met een easy fit window voor de yep-kinderzitjes. De bagagedrager heeft een gewichtscapaciteit van 25 kilogram. De easy fit-window maakt dat uw de yep-kinderzitjes direct op de bagagedrager kunt klikken zonder adapters of andere bevestigingselementen. Uiteraard moet u wel de draaischroef op de Yep-kinderzitje aandraaien om deze te klemmen op de bagagedrager.

Verder is de fiets voorzien van draadloze LED-verlichting, reflectie lijn op de band en uiteraard reflectoren in de trappers. Zo weet u zeker dat u gezien kan worden als u vroeg of een keertje laat nog op pad bent met de kleintjes.

Wat de BSP fietsen zeer bijzonder maakt is dat deze zeer duurzaam en stevig zijn en voor een leuke prijs aangeboden worden terwijl de fiets met A-merk onderdelen is uitgerust. Zo kunt u bijvoorbeeld aan de RVS onderdelen zoals de spaken bijvoorbeeld die niet kunnen roesten. Dat zijn net investeringen die BSP heeft gedaan om de fiets zo duurzaam mogelijk te maken. Zo heeft u er weinig onderhoud aan over en fiets u knap bij als het weer een keer mooi weer is.

BSP La Dolce Vita Moederfietsen zijn voor de rest uitgerust met CST antilek banden die iets dikker dan de normale fietsbanden. Vooral met de kinderzitjes en de kleintjes komt er veel gewicht op de banden. En omdat deze wat dikker zijn ervaart u een comfortabeler ritje.

EIGENSCHAPPEN VAN DE BSP LA DOLCE VITA

Wiel
Freeway velgen, sterke G13 RVS spaken
Frame
Oversized cubus ALU tubes, verlengd
Band
CST 28×1.75 Zeppelin met breaker anti-leklaag
Slot
Abus ringslot type 485, ART** keuring
Stuur
met foam en uitslagbegrenzer
Zadel
Selle San Marco TRG comfort foam
Verlichting
LED voor en achter
Standaard
Stabiele Hopper dubbele poot
Schakelsysteem
Shimano Nexus 3 
Accessoires
Diverse zitjes pakketten
Gewicht
Circa 20.0-21.0 kg (incl. zitjespakket Yepp)

* Fiets wordt geleverd exclusief getoonde accessoires op de productfoto!!

En verder zijn alle BSP-fietsen uitgerust met:

 • RVS onderdelen( m.u.v. oma Comfort model)
 • 2 keer gepoedercoat frame. Zorgt voor een ijzersterke laklaag.
 • RVS Sapim spaken. Spaak 13 in voor –en achterwiel.
 • CST antilek banden
 • Humpert sturen
 • Sunrace trapassen
 • In totaliteit een fiets met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding met alleen A-merk onderdelen.
 •  Made in Holland ( Nederlands product uit Utrecht)
 • Download hier BSP garantievoorwaarden.
 • Bedrijfs video BSP

Extra informatie

Product Framekleur

, ,

Product Framemaat

,

Product Fietsmerk

Product Type Remmen

Product Versnelling Type

Product Wielmaat