Bsp Seine Classic N3 Moederfiets 28 inch 2018

Bsp Seine Classic N3 Moederfiets 28 inch 2018

Seine Classic met zitjes

Bsp Seine Classic N3 Moederfiets 28 inch 2018

Out of stock

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

Bsp Seine Classic N3 Moederfiets 50/56cm 28inch 2018

Bsp Seine Classic moederfiets met 3 versnellingen is bschikbaar in kleur mat zwart en komt in 2 framematen.

Framematen = Geschikte lichaamslengte:

  • Framemaat 50 cm = >  160-172 cm (lichaamslengte)
  • Framemaat 56 cm = >  172-183 cm (lichaamslengte)

Bsp Seine Classic moederfietsen zijn mooie stevige moederfiets voor een scherpe prijs! H&H Dutch Bikes biedt u de beste deal als het gaat om BSP Moederfietsen.

Als u opzoek bent naar een betrouwbare moederfiets dan bent u bij BSP aan het juiste adres! BSP mama-fietsen worden namelijk met zorg en liefde ontworpen. Wat de BSP moederfietsen, met name de Seine Classic zo speciaal maakt is dat deze in Nederland geproduceerd en geassembleerd worden. Dat maakt dat de BSP mama-fietsen zeer duurzaam, veilig en betaalbaar!

 

EIGENSCHAPPEN VAN DE BSP SEINE CLASSIC 2018

Wiel
WS33 velgen met dikke RVS velgen
Frame
ALU lage instap oversized
Band
Schwalbe/Impac 622×1.75 met breaker anti-leklaag
Standaard
Stabiele Hopper dubbele poot
Slot
Abus ringslot type 485, ART** keuring
Zadel
Selle Royal GIO comfort foam met tilhendel
Verlichting
LED voor en achter
Schakelsysteem
Shimano Nexus 3 met Rollerbrake handremmen
Gewicht
Circa 19.0-19.5 kg (incl. zitjespakket Guppy)

* Fiets wordt geleverd exclusief getoonde accessoires (kinderzitjes) !!

BSP Seine Classic is een moederfiets met een lage instap en een aluminium frame. BSP Seine Classic moederfietsen zijn voorzien van kwalitatieve onderdelen! Zo kunt u denken aan de WS33 velgen met dikke RVS spaken voorzien van Schwalbe/impac banden met een breaker antilek laag bescherming! Dit zorgt voor een comfortabele rijervaring waar u snel aan gehecht kunt raken!

Verder zijn alle BSP moederfietsen voorzien van de beste schakelsysteem als het gaat om versnellingen. De BSP Seine Classic 2018 modellen zijn voorzien van de vertrouwde versnellingen van Shimano Nexus 3-speed. In vergelijking tot de 7 en 8 speed modellen zijn deze in onderhoud nog relatief betaalbaar!

Wat de BSP Seine Classic moederfietsen ook uniek maakt is de stabiele dubbel poot standaard van het merk Ursus Hopper, een mama-proofed standaard! Dat wil zeggen dat deze geschikt zijn voor moederfietsen waar stabiliteit een zeer belangrijke rol speelt! Zo kunt u denken aan het moment dat u de kleintjes in de kinderzitjes wilt plaatsen. Dan is het uiteraard zeer belangrijk dat de fiets stabiel blijft in elke (weers)omstandigheden.

Verder zijn de BSP Seine Classic moederfietsen voorzien van een ringslot van het merk Abus met een ART keuring! Zo kunt u de fiets direct verzekeren zonder extra kosten te maken. Uiteraard is het wel aangeraden om een stevige kettingslot erbij te nemen zodat u er lang plezier van kunt hebben.

BSP Seine Classic fietsen zijn verder voorzien van een comfortabele selle Royal Comfort zadel met een tilhendel waarmee u gemakkelijk de fiets kunt tilllen. De Selle Royal Comfort zadels zijn voorzien van een speciale GIO comfort Foam wat fietsen nog leuker maakt, vooral als u in de zomer lange ritten maakt!

Uiteraard speelt verlichting ook een zeer belangrijke rol als het gaat om veiligheid. De BSP Seine Classic fietsen zijn voorzien van LED-verlichting op batterijen. Dus geen ellende met een Dynamo die elke seizoen aan vervanging of onderhoud toe is. De batterijen zijn makkelijk te vervangen!

En verder zijn alle BSP-fietsen uitgerust met:

  • RVS onderdelen( m.u.v. oma Comfort model)
  • 2 keer gepoedercoat frame. Zorgt voor een ijzersterke laklaag.
  • RVS Sapim spaken. Spaak 13 in voor –en achterwiel.
  • In totaliteit een fiets met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding met alleen A-merk onderdelen.
  •  Made in Holland ( Nederlands product uit Utrecht)
  • Download hier BSP garantievoorwaarden.
  • Bedrijfs video BSP

Extra informatie

Product Fietsmerk

Product Framekleur

Product Framemaat

,

Product Type Remmen

Product Versnelling Type

Product Wielmaat